Dirty Dog – Casti schi & snowboard tabel marimi

XSSMLXLXXL
cm48-5454-5656-5858-6060-6262-64

In general, castile Dirty Dog se potrivesc conform tabelului de mai sus, insa exista cazuri in care mici diferente in forma capului pot cauza totusi probleme – casca mai stransa sau inconfortabila la anumiti oameni.

O casca care ti se potriveste perfect inseamna un nivel de confort ridicat dar mai ales inseamna cel mai inalt grad de protectie posibila. In caz contrar, siguranta in cazul unui accident poate fi considerabil diminuata. Si deoarece fiecare producator de casti lanseaza pe piata modele diferite, este importanta stabilirea dimensiunii exacte a capului tau (in centrimetri) – un S al unei marci poate corespunde unui M al alteia. Urmareste pasii de mai jos pentru a te asigura ca ai facut alegerea corecta: 

  • Folosind un metru de croitorie, ia masura capului, asigurandu-te ca treci banda exact pe la jumatatea fruntii tale si pe deasupra urechilor, ducand-o pana in spate, ca in imaginea alaturata.
  • Adauga 1cm extra pentru parul lung sau foarte des, sau in cazul in care vei purta o bandana pe sub casca.
  • Daca te regasesti la limita oricareia dintre marimi, te sfatuim sa alegi marimea mai mare.

RECOMANDARE: Nu uita totusi ca cea mai verificata metoda este sa ne faci o vizita la magazinul nostru din Brasov si sa probezi modelele direct. Te asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *